Na ekskluzywną kolację degustacyjną zaprasza: Marcin Przybysz i Mateusz Kuśnierz wraz z zespołem Piatto 1888
16-17.03.2024r.
- Nocleg w pokoju lub apartamencie dwuosobowym standard
- pyszne śniadanie przygotowane z produktów od lokalnych dostawców
- Ośmiodaniowa kolacja degustacyjna przygotowana przez Szefa kuchni, restauracji Epoka z Warszawy Marcina Przybysz www.epoka.restaurant podana w Restauracji " Piatto1888" w uroczej atmosferze na samym rynku żywieckim, z transferem Restauracja -Hotel ( 16.03)
- Nielimitowany wstęp do strefy Wellness - basen z wodą źródlaną, sauna sucha z blokami solnymi, łaźnia parowa z aromaterapią,
- Wstęp do sali fitness wyposażonej w sprzęty Technogym i Theraband,
- Dostęp do Wi-Fi na terenie całego hotelu,
- Szlafroki i ręczniki w pokojach hotelowych,
- Monitorowany parking
- Wszystkim gościom korzystającym ze Strefy Wellness zapewniamy hotelowe szlafroki kąpielowe.
Podczas pobytu zapewniamy nieograniczony wstęp do strefy Wellness a w niej:
- basen o powierzchni 95m2 wypełniony wodą z naturalnego potoku górskiego, wykorzystujący technologię bezchlorową (woda jest uzdatniania jonami srebra i miedzi),
- atrakcje w basenie: generator przeciwprądu, dysze z masażem kaskadowym oraz zatoka do hydromasażu,
- unikalna cedrowa sauna fińska z krystaliczną ścianą naturalnej bocheńskiej soli wraz z olśniewającą scenerią naturalnego świerkowego lasu i górskiego potoku,
- aromaterapeutyczna sauna parowa wraz z prysznicem wrażeń i odświeżająco-hartującym masażem kruszonym lodem.
- strefa ciszy i odpoczynku w bliskości z naturą.
CENA PAKIETU ZA 2 OSOBY DOROSŁE w pokoju standard: 1 490,00PLN